Dekan Yıldırım’dan TRT Kurdi ve Speda TV’ye ziyaret Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Yıldırım, TRT bünyesinde Kürtçe yayın yapan, Irak’ın Erbil şehrinde de ofisi bulunan TRT Kurdi’yi Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Yıldırım, TRT bünyesinde Kürtçe yayın yapan, Irak’ın Erbil şehrinde de ofisi bulunan TRT Kurdi’yi Rating: 0
You Are Here: Home » DIŞ HABER » Dekan Yıldırım’dan TRT Kurdi ve Speda TV’ye ziyaret

Dekan Yıldırım’dan TRT Kurdi ve Speda TV’ye ziyaret

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Yıldırım, TRT bünyesinde Kürtçe yayın yapan, Irak’ın Erbil şehrinde de ofisi bulunan TRT Kurdi’yi Irak’ın binasında bir dizi temaslar kurmak üzere ziyaret etti. Dekan Yıldırım, yine Irak’ta yayın yapan Speda Kanalı’nın yetkilileriyle görüştü. Ziyaretler kapsamında kanalların işleyişiyle bilgi alan Yıldırım, yapılan yayınlara tanıklık etti. Prof. Dr. Ergün Yıldırım, gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Türkiye’ye döndü.”