Claire Simon Marmara Medya Merkezi’ne konuk oluyor Reviewed by Momizat on . Marmara Medya Merkezi Gare Du Nord filminin yönetmeni Claire Simon'u ağırlıyor. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi alanında uzman kişileri ağırlamaya devam Marmara Medya Merkezi Gare Du Nord filminin yönetmeni Claire Simon'u ağırlıyor. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi alanında uzman kişileri ağırlamaya devam Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » Claire Simon Marmara Medya Merkezi’ne konuk oluyor

Claire Simon Marmara Medya Merkezi’ne konuk oluyor

Marmara Medya Merkezi Gare Du Nord filminin yönetmeni Claire Simon’u ağırlıyor.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi alanında uzman kişileri ağırlamaya devam ediyor. Etkinlik kapsamında 21 Nisan Cuma günü saat 11:00′de Gare Du Nord (Kuzey Garı) filminin gösteriminin hemen ardından, Claire Simon ile bir söyleşi de gerçekleşecek.

Medya Merkezinde gerçeklecek gösterime tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Gare Du Nord

Kuzey Garı, Paris’in kuzeyinin merkezi haline gelmiş aynı adlı garda hayatları kafeler, tüneller ve terminaller arasında gidip gelirken kesişen yolculara odaklanıyor. İki yabancı arasında filizlenen bir aşk hikayesi olarak başlayan film, modern Fransa’nın sürekli değişen sosyal ve etnik yüzünü de başarılı bir anlatımla gözler önüne seriyor.