Cihan Haber Ajansı İstihbarat Müdürü Cemalettin Çandır Medya Merkezine Konuk Oldu Reviewed by Momizat on . Cihan Haber Ajansı İstihbarat Müdürü Cemalettin Çandır, Haber Merkezi toplantısına katıldı. Haber toplantısında Marmara Medya Merkezi Haber Ajansı öğrencilerini Cihan Haber Ajansı İstihbarat Müdürü Cemalettin Çandır, Haber Merkezi toplantısına katıldı. Haber toplantısında Marmara Medya Merkezi Haber Ajansı öğrencilerini Rating:
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Cihan Haber Ajansı İstihbarat Müdürü Cemalettin Çandır Medya Merkezine Konuk Oldu

Haber toplantısında Marmara Medya Merkezi Haber Ajansı öğrencilerinin haber önerilerini dinleyen İstihbarat Müdürü Cemalettin Çandır; öğrencilere, gazetecilik mesleğinde izlenmesi gereken yollar hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin sektörde karşılaşacağı zorluklardan bahseden Cemalettin Çandır, “ Bu mesleğe başlarken zorluk çekebilirsiniz ama yaptığınız işler takdir görmeye başlayınca vazgeçmeniz zor olur” dedi.

Ajans haberciliği üzerine tavsiyelerde bulunan Çandır, “ Ajans habercileri olarak sürekli bir yoruma kaçma alışkanlığımız var fakat bunu oldukça aza indirmeliyiz” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü: “ Haberci mesajlarını en iyi anlatan kişidir. Bu yüzden habercinin güçlü bir haber diline sahip olması gerekir. Haberi yazarken sanatlı bir dil kullanılmamalı ve yüklemsiz cümlelerden kaçınılmalıdır “

Haber toplantısının ardından Medya Merkezi’nin tüm birimleri gezip öğrencilerle sohbet eden Cemalettin Çandır, ilerleyen günlerde Medya Merkezi öğrencilerini aralarında görmekten memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

[do action="haber-yazari"]Uygar Aydın[/do] [do action="fotografcilar"]Uygar Aydın[/do]