Cep Sineması’nda gelecek program: “Bir Zamanlar Anadolu’da” Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin en yeni birimi Marmara Sinema Topluluğu'nun(MST) film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Nuri Bilge Ceylan’ın Yö Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin en yeni birimi Marmara Sinema Topluluğu'nun(MST) film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Nuri Bilge Ceylan’ın Yö Rating:
You Are Here: Home » Genel » Cep Sineması’nda gelecek program: “Bir Zamanlar Anadolu’da”

Cep Sineması’nda gelecek program: “Bir Zamanlar Anadolu’da”

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin en yeni birimi Marmara Sinema Topluluğu’nun(MST) film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Nuri Bilge Ceylan’ın Yönetmenliğini yaptığı son filmi “Bir Zamanlar Anadolu’da” Cuma günü saat 14.00′de Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Cep Salonu’nda(C02) izleyicileriyle  buluşacak.

Film eleştirileri ve film üzerine sohbetleri içeren “cep sineması” saatleri her gün saat 14.00′te düzenlenecek.

Cep sineması etkinliği kapsamında bugüne kadar Uzak, Üç Maymun ve 1968 Arjantin yapımı belgesel film “La Hora De Los Hornos” (Kızgın Fırınlar Saati) seyredildi.

[do action="haber-yazari"]Okan Akbulut & Muzaffer Musab Yılmaz[/do]