Banka Maaş Kartları Personele Dağıtılıyor Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi ile Yapı ve Kredi A.Ş arasında yapılan anlaşmaya göre düzenlenen  maaş kartları, 1 Aralık itibariyle personele dağıtılmaya başlanacak. Marm Marmara Üniversitesi ile Yapı ve Kredi A.Ş arasında yapılan anlaşmaya göre düzenlenen  maaş kartları, 1 Aralık itibariyle personele dağıtılmaya başlanacak. Marm Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » Banka Maaş Kartları Personele Dağıtılıyor

Banka Maaş Kartları Personele Dağıtılıyor

Marmara Üniversitesi bünyesinde görev yapan tüm çalışanlar 13/11/2014 tarihinde imzalanan sözleşme uyarınca hazırlanan maaş kartlarını, banka görevlilerinden teslim alabilecekler. Marmara Üniversitesi Göztepe  Kampüsü’nde  ve diğer kampüslerde dağıtılacak olan kartlar, belirtilen bina ve tarihlerde kimlik fotokopisi ve müşteri bilgi değişiklik formu ile birlikte teslim alınabilecek.

Dağıtım yapılacak kampüslerin ve tarihlerin bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

Haber: Seren İzgin