Animasyon Birimi Filmleri Ankara Uluslararası Film Festivali’nde Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Marmara Medya Merkezi Animasyon biriminin hazırladığı "Taksim-Kabataş Füniküler Hattı" ve " Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Marmara Medya Merkezi Animasyon biriminin hazırladığı "Taksim-Kabataş Füniküler Hattı" ve " Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Animasyon Birimi Filmleri Ankara Uluslararası Film Festivali’nde

Animasyon Birimi Filmleri Ankara Uluslararası Film Festivali’nde

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Marmara Medya Merkezi Animasyon biriminin hazırladığı “Taksim-Kabataş Füniküler Hattı” ve “Kaybolan Renkler” isimli filmler Ankara Uluslarası Kısa Film Festivali’nde gösterilecek.

Başladığı 1988 yılından itibaren Ulusal Sinema’nın gelecek kuşaklarına yatırım yapan Ankara Uluslararası Film Festivali, uluslararası ünlü konukları, sinemaya uzun yıllar emek vermiş deneyimli sanatçıları, genç yetenekleri, akademisyenleri, gönüllüleri ve bir şehrin sakinlerini bir araya getiriyor.

Türkiye Sineması’nın geleceğini şekillendirecek yeni isimleri keşfetmek ve desteklemek hedefinde olan festivalde, nitelikli jürilerle uzun, kısa, belgesel filmlere; deneyselden animasyona uzanan sayısız yerli yapımı değerlendiriliyor. Dünya Seçkisi yanında kısa filmlerinde gösterildiği festival, izleyicisini her yıl sayısız uluslararası film ve sanatçıyla buluşturuyor.

23.04-03.05 2015 tarihleri arasında gerçekleşek olan festivalin “Ulusal Kısa Film Gösterimi” kategorisinde çeşitli filmlerle birlikte, Marmara Medya Merkezi Biriminin hazırladığı “Taksim-Kabataş Füniküler Hattı” ve “Kaybolan Renkler” isimli çalışmalar da yer alacak.

Festivalle ilgili detaylı bilgi almak için Ankara Uluslararası Film Festivali web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haber: Seral Karagel