(TARİH GÜNCELLENDİ) Açılış Programının Konuğu Yusuf Kaplan Olacak Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi 2016-2017 Akademik Yılı Açılış Programı’nda yazar Yusuf Kaplan’ı ağırlayacak. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nd Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi 2016-2017 Akademik Yılı Açılış Programı’nda yazar Yusuf Kaplan’ı ağırlayacak. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nd Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » (TARİH GÜNCELLENDİ) Açılış Programının Konuğu Yusuf Kaplan Olacak

(TARİH GÜNCELLENDİ) Açılış Programının Konuğu Yusuf Kaplan Olacak

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde birbirinden önemli konukların ağırlandığı Akademik Yıl Açılış Programı’nın bu yılki konuğu gazeteci- yazar Yusuf Kaplan olacak. Aynı zamanda doktorasını sinema alanında yapan Yusuf Kaplan, “Film Neresidir, Sinema Nereye Düşer?” başlıklı bir konferans verecek.

27 Eylül Salı günü  Marmara Medya Merkezi stüdyosunda gerçekleşecek olan konferans, saat 11.00’de başlayacak.

Haber : Gizem Yıldız